Słuchaj
Aga Kołodziejska, Tomek Florkiewicz
Konrad Piasecki
Aga Kołodziejska, Tomek Florkiewicz
Marcin Sońta , Mateusz Ptaszyński
Michał Korościel
Justyna Dżbik, Roman Osica
Marcin Wojciechowski
Hubert Radzikowski
Sprawdź co graliśmy

Teraz gramy

Nicky Jam

Nicky Jam

fot. jam

Nicky Jam

Amerykański piosenkarz i twórca tekstów. Najbardziej znany ze swojego przeboju "El Perdon".

Imię i nazwisko: Nick Rivera Caminero

Data urodzenia: 17 marca 1981

Kraj pochodzenia: Stany Zjednoczone

Gatunki muzyczne: Reggaeton

Dyskografia:

1994: Distinto A Los Demas

2001: Haciendo Escante

2003: Salón de La Fama

2004: Vida Escante

2005: Vida Escante: Special Edition

2007: The Black Carpet

2015: Nicky Jam Punto 7