Słuchaj
Robert Karpowicz, Marcin Sońta , Aga Kołodziejska
Michał Korościel
Damian Michałowski, Ewelina Pacyna
Mateusz Ptaszyński
Justyna Dżbik
Hubert Radzikowski
Redakcja Radia ZET
Sprawdź co graliśmy

Teraz gramy

Nicky Jam

Nicky Jam fot. jam

Nicky Jam

Amerykański piosenkarz i twórca tekstów. Najbardziej znany ze swojego przeboju "El Perdon".

Imię i nazwisko: Nick Rivera Caminero

Data urodzenia: 17 marca 1981

Kraj pochodzenia: Stany Zjednoczone

Gatunki muzyczne: Reggaeton

Dyskografia:

1994: Distinto A Los Demas

2001: Haciendo Escante

2003: Salón de La Fama

2004: Vida Escante

2005: Vida Escante: Special Edition

2007: The Black Carpet

2015: Nicky Jam Punto 7